ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Απανθρακωμένο πτώμα αγνώστων λοιπών στοιχείων βρέθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς στο Μαντούδι στην Εύβοια. Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 20:25 το βράδυ της Πέμπτης σε δύσβατο σημείο στο Κυμάσι Μαντουδίου.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Πυροσβεστικής, που μίλησε στο EviaZoom.gr, το πύρινο μέτωπο έχει εκδηλωθεί σε ένα πολύ δύσβατο σημείο με τους πυροσβέστες να δυσκολεύονται στην προσέγγισή του. Ωστόσο, όπως είπε, η φωτιά δεν απειλεί κάποια κατοικημένη περιοχή και αργά ή γρήγορα θα σβήσει αφού κατευθύνεται προς τη θάλασσα.

Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 15 οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ