ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «ΕΣΒΗΣΕ» 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Ένα 6χρονο κοριτσάκι -μετά από αδιαθεσία που ένιωσε- μετέβη με τους κηδεμόνες του στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Το παιδάκι υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”, το οποίο και εφημέρευε.

Μεταφέρθηκε στα επείγοντα και δεν άντεξε

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου κατά τη διάρκεια εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως ιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επιτεύχθηκε.

Το προσωπικό του νοσοκομείο ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του παιδιού στη ΜΕΘ, όταν και πάλι υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, η μικρούλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της.

«Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου της 6χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ