ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ 3 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Απίστευτη τραγωδία συνέβη πριν από λίγο στην περιοχή Γυμνό Ευβοίας όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία τουλάχιστον μέλη συνεργείου της ΔΕΗ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ άλλαζαν κολώνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το eviathema, συνεργείο της ΔΕΗ πήγε στο χωριό Γυμνού, εξαιτίας μιας βλάβης στο δίκτυο.

Ξαφνικά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τους χτύπησε ρεύμα, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Μάλιστα ένας εκ των τριών βρέθηκε να κρέμεται από στύλο της ΔΕΗ, ενώ ακόμη 2 βρίσκονταν στο σημείο κάτω από την κολώνα φέροντας σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα.

Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ