ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΜΠΑΡΣυνελήφθησαν, σήμερα (11-09-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, τρεις γυναίκες και συγκεκριμένα μία 64χρονη ημεδαπή και δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 19 ετών,  για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και υγειονομικών διατάξεων.

Ειδικότερα, η ημεδαπή κατελήφθη ως ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ) να  το έχει θέσει  σε λειτουργία και να απασχολεί ως υπαλλήλους  τις αλλοδαπές που στερούνταν βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας. Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι η 28χρονη υπήκοος Αλβανίας στερούνταν  παντελώς νομίμων εγγράφων για την παραμονή της στην χώρα μας.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ