ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 40ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην κοιλάδα των Τεμπών, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών συγκρούσθηκε με ΙΧ,  στο «πολύπαθο» τμήμα της εθνικής οδού λίγο μετά τον Ευαγγελισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 40χρονου αλλοδαπού οδηγού του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εξαιτίας της σφοδρότατης σύγκρουσης με το μεγάλο όχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε τραυματισμένος στο όχημά του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που με δύναμη 6 ανδρών και 2 οχήματα προχώρησε τόσο στον απεγκλωβισμό του όσο και σε καθαρισμό του οδοστρώματος.

Το τροχαίο προκάλεσε «έμφραγμα» στην κοιλάδα, καθώς διατάχθηκε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που διήρκεσε για τουλάχιστο ένα 3ωρο, ενώ για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργείται σχετική προανάκριση από την Τροχαία.

Σημειώνεται πως ο 40χρονος οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε μα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Ε.Π.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ