ΥΠΟ ΜΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΛΗΘΡΟΥ-ΕΛΑΦΟΥ

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να σβήσουν φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε δασική περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Σκλήθρου και Ελάφου, του δήμου Αγιάς.

Επιτόπου έσπευσαν άμεσα 6 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ 16 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα 10 ατόμων κατάφεραν τις πρωινές ώρες να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά, που με έναν πρώτο απολογισμό κατέκαψε 14 στρέμματα δασικής έκτασης.

Επιτόπου παραμένουν 3 οχήματα, με 15 συνολικά πυροσβέστες που συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης, ενώ η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε να παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστες.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Διαβάζετε συχνά το Paidis.com;
Προσθέστε μας στις Προτιμώμενες Πηγές της Google για να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας.
Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή
Στη σελίδα που θα ανοίξει, βάλτε στο κουτάκι δίπλα στο Paidis.com.
Η ρύθμιση γίνεται στον λογαριασμό σας Google.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ