Image Not Found

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου ο σύλλογος των «Φίλων της Βιβλιοθήκης» σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου, την Πέμπτη στις 27 Απριλίου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον χώρο της Βιβλιοθήκης όπου οι μαθητές/τριες της Α τάξης ξεναγήθηκαν από την πρόεδρο του συλλόγου Τσούκα Μαρία και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό ομαδικό παιχνίδι με θέμα «το δικό μας εικονογραφημένο παραμύθι».

Τη δράση συντόνισε η πρόεδρος Τσούκα Μαρία. Τους μαθητές/τριες συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Ταμπαθάνη Θωμαή, Τσιαπλέ Γόνη και Γκάσιου Κωνσταντινιά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα