Image Not Found

ΦΡΙΚΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΡΕΝΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 χρονών, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, άγνωστης ταυτότητας, όταν στις 7.30 το απόγευμα, πήδηξε τα κάγκελα φυλασσόμενης σιδηροδρομικής διάβασης, επί των οδών Βυζαντίου – Τροίας στη Ν. Ιωνία και έπεσε στις ρόδες της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ περισυνέλεξε τη σορό και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ η αμαξοστοιχία που εκτέλεσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα αναχώρησε με καθυστέρηση στις 20.15 λόγω του δυστυχήματος.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και υπήρξε μεγάλη δυσκολία αναγνώριση του φύλου της σορού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έγινε αντιληπτός από τον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας που σφύριξε για να απομακρυνθεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Μέχρι αργά τη νύχτα συνεχιζόταν η έρευνα για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος.

magnesianews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα