ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε κεντρικά συνθήματα «Κάτω το φασιστικό κράτος του Ισραήλ- Λευτεριά στην Παλαιστίνη- Νίκη στην Ιντιφάντα» πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για τη σφαγή στη Γάζα.

«Πρωτοβουλία για τη Γάζα και την Παλαιστίνη», ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε σχετικές ανακοινώσεις που μοίρασαν στους περαστικούς τόνισαν πως η σφαγή των αμάχων δεν είναι παράπλευρη απώλεια ενώ ζήτησαν να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις της χώρας μας με το τρομο-κράτος του Ισραήλ και να τιμωρηθούν οι πολιτικοί και στρατιωτικοί εγκληματίες πολέμου.

???????????????????????????????Σοκάρουν οι φωτογραφίες απανθρακωμένων παιδικών κορμιών, ερειπίων, τρόμου και απόγνωσης αλλά και αντίστασης με πέτρες και σφεντόνες του Παλαιστινιακού λαού, που αναρτήθηκαν σε κεντρικό σημείο της πλατείας Ταχυδρομείου προκαλώντας τον αποτροπιασμό των Λαρισαίων για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα.

Για να δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές πατήστε ΕΔΩ

Ειρήνη Παπουτσή

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ