ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΜΑΡΑΝΤΟ

Μπορεί ο Αμάραντος Καλαμπάκας να είναι ένα ορεινό χωριό, όμως οι προηγούμενες κοινοτικές και δημοτικές αρχές είχαν φροντίσει όλα τα σπίτια του χωριού να είναι κατά κάποιο τρόπο προσβάσιμα από δρόμους έστω και χωμάτινους.

Αυτό δυστυχώς λόγω της ασυδοσίας και του θράσους κάποιων όπως στην περίπτωση των φωτογραφιών που έφτασαν στο paidis.com, δεν ισχύει και έτσι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο βάθος δεν μπορούν να προσεγγίσουν το σπίτι τους ούτε με μουλάρι.

Βλέπετε οι γείτονες φρόντισαν να κλείσουν το δρόμο με πάσης φύσεων υλικά και κατασκευές, κάνοντάς τους να αναζητούν ελικόπτερο, αλλά και να τραγουδούν το “δεν περνάς κυρά Μαρία” για να διασκεδάσουν το πρόβλημά τους.

Επειδή όμως το πρόβλημα δεν είναι και τόσο για γέλια καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι του δήμου να αποκαταστήσουν την τάξη απομακρύνοντας οτιδήποτε κλείνει το δρόμο.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ