ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΣΑΡΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ  

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, κατέθεσε μαζί με άλλους συναδέλφους του, ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με θέμα την συνέχιση του “σαρώματος” των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων, με το ταμείο του ΤΣΜΕΔΕ αυτή την φορά να παίρνει σειρά.

«Η κατάσταση δυσκολεύει όλο και περισσότερο και η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα. Δεν έχουν αφήσει απείραχτο ούτε ένα από τα ταμειακά διαθέσιμα. Έχουν φτάσει σε τέτοια οριακή κατάσταση που μέχρι και στα 100εκ ευρώ του ΤΣΜΕΔΕ, έβαλαν χέρι, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την βιωσιμότητα του ίδιου του ταμείου. Η κοντόφθαλμη πολιτική τους, οδηγεί την χώρα σε δρόμους χωρίς επιστροφή», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Λαρισαίου πολιτικού.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ