ΧΡ. ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΟΣΟΕ

Ο νυν πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Χρ. Τσιτσιρίγγος και ο πρώην πρόεδρος Αγ. Ραψανιώτης είναι οι δύο υποψήφιοι για τη μία θέση του αντιπροσώπου του συνεταιρισμού στην ΚΕΟΣΟΕ οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των συνεταίρων στις εκλογές  της Κυριακής.

Η δεύτερη  εξ’ αναβολής, έκτακτη  γενική συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί στις 05/07/2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. , στην αίθουσα του Εμμανουήλειου  Πνευματικού κέντρου Τυρνάβου, με μοναδικό προς συζήτηση θέμα:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΟΣΟΕ.
Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ