Πονοκέφαλος «γαλάζιων» στη Λάρισα ενόψει δημοτικών εκλογών

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην κομματική οργάνωση Λάρισας της ΝΔ, αναφορικά με την ενότητα του κόμματος ενόψει των δημοτικών εκλογών. Και ενώ επίσημα η ΝΔ έδωσε στήριξη στον προερχόμενο από το στρατόπεδο Μπακογιάννη νυν δήμαρχο Λαρισαίων κ. Τζανακούλη, η επιμονή του νυν προέδρου του τοπικού ΤΕΕ κ. Ντίνου Διαμάντου, που ήταν εκ των υποστηρικτών του νυν προέδρου της ΝΔ,  σε μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ανάβει κυριολεκτικά φωτιές.

Άλλωστε δεν είναι μόνο το ότι ο κ. Διαμάντος είναι μια αξιόλογη υποψηφιότητα που έχει δίπλα του αρκετά γνωστά στελέχη της ΝΔ, είναι και το γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος έχει ήδη τρεις θητείες και αυτό έχει κουράσει και μεγάλη ομάδα κομματικών, αλλά και μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Για τους «γαλάζιους» όμως ο πονοκέφαλος δεν σταματά στο δήμο Λάρισας, αφού και σε άλλους δήμους, όπως στο δήμο Τυρνάβου, δεν υπάρχει ομοφωνία σχετικά με τους υποψήφιους. Ήδη ο νυν δήμαρχος Αμπελώνα κ. Αθ. Χρυσοβέργης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στο νέο διευρυμένο δήμο Τυρνάβου, ενώ την Τρίτη ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου κ. Αθ. Νασίκας, αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Με μια τέτοια εικόνα στην πρωτεύουσα του νομού, αλλά και σε έναν εκ των μεγαλύτερων δήμων του, και με δεδομένη την τραυματισμένη ενότητα και σε άλλους δήμους όπως της Ελασσόνας, της Αγιάς και των Φαρσάλων, πολλά στελέχη φοβούνται ότι πέραν της απώλειας των δήμων θα δημιουργηθεί πρόβλημα και στον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό, ο οποίος θα κληθεί να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ