Στον Αμπελώνα τα «Κόκκινα Χαλιά»

Το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά» θα δώσει συναυλία στον προαύλειο χώρο του νέου δημαρχείου Αμπελώνα την Πέμπτη στις 9:30 μ.μ.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Αμπελώνα και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου στο πλαίσιο της ημέρας της νεολαίας και έτσι οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν δωρεάν με το δημοφιλές συγκρότημα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το τοπικό συμβούλιο νέων, σύλλογοι, φορείς της τοπικής κοινωνίας και το σύνολο των αθλητικών σωματείων.

Μιλώντας για την εκδήλωση ο δήμαρχος Αμπελώνα κ. Θανάσης Χρυσοβέργης δήλωσε: «Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νεολαίας οργανώνουμε αυτή τη συναυλία αφιερωμένη στις νέες και στους νέους του Δήμου μας. Κύριο μέλημα των συνεργατών μου και δικό μου είναι να επισημάνουμε τις ανάγκες τους και να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματά τους. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στη νεολαία, να συνεργαζόμαστε για καθετί που αφορά την κοινωνία και την ομαλή ανάπτυξή της, να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των νέων του τόπου μας σε προγράμματα, δράσεις και εκδηλώσεις. Η νέα γενιά οφείλει να έχει λόγο και ρόλο στη διαμόρφωση του αύριο. Αυτές είναι οι προτεραιότητές μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ