Εντυπωσίασαν οι χορευτές του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου στην Ουγγαρία

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου συμμετέχοντας στο  20ο  διεθνές φεστιβάλ χορού που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Kazincbarcika της Ουγγαρίας.

Οι εντυπώσεις που άφησαν τα μέλη του τυρναβίτικου συγκροτήματος ήταν άριστες, με αποτέλεσμα να επιστρέφουν έχοντας στην βαλίτσα τους δύο ακόμη προσκλήσεις, μία από την ΤΟΥΛΟΥΖ ( Γαλλία ) και μία από την Περούντζια ( Ιταλία ).

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν επίσης χορευτικά συγκροτήματα από την Τουρκία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία. Στην εξαήμερα παραμονή τους στην Ουγγαρία η αποστολή του Μορφωτικού συλλόγου Τυρνάβου επισκέφτηκαν πολλές πόλεις ανάμεσα τους και την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας την Βουδαπέστη.

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι χορευτές και οι συμμετέχοντες στην αποστολή ήταν πολλές και όμορφες. Η πρόεδρος του συλλόγου Κα Κουτιού Χριστίνα και όλο το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τον Δάσκαλο του συλλόγου και τα μέλη για την πολύ καλή παρουσία του συλλόγου, καθώς και την επταμελή ορχήστρα της αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ