Το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει υποψηφίους

Εβδομάδα αποφάσεων φαίνεται να είναι για το ΠΑΣΟΚ αυτή που ξεκίνησε αφού πηγές από την Ιπποκράτους υποστηρίζουν ότι εντός των επομένων ημερών θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για υποψηφίους δημάρχους που θα στηρίξει το κόμμα σε διάφορες περιοχές. Ανάμεσα στους υποψηφίους στους οποίους το ΠΑΣΟΚ θα δώσει στήριξη θα είναι και οι κ.κ. Αντώνης Γκουντάρας στο δήμο Αγιάς, Γιώργος Πασχόπουλος στο δήμο Ελασσόνας, Ρίζος Κομήτσας στο δήμο Κιλελέρ και Νίκος Μαλάκος στο δήμο Τυρνάβου.

Δυσκολίες υπήρχαν μέχρι την τελευταία στιγμή στους δήμους Τεμπών και Φαρσάλων λόγω της πληθώρας των ενδιαφερομένων, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει και για αυτούς τους δήμου επίσημη ανακοίνωση στήριξης, αφού στο κόμμα πιστεύουν ότι ήλθε ο καιρός να κλείσουν οι εκκρεμότητες στους μικρούς δήμους και να μείνουν μόνο οι μεγάλοι δήμοι στους οποίους το ΠΑΣΟΚ θα δώσει πολιτική μάχη.

Εν τω μεταξύ για το δήμο Λάρισας είναι βέβαιο ότι έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Σάπκα, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες σε εξέλιξη δημοσκόπηση, από την οποία όμως είναι γνωστό ότι δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα αφού τόσο η περίοδος που αυτή εξελισσόταν, όσο και τα πρόσωπα τα οποία περιελάμβανε, δεν συνηγορούν σε κάτι το ουσιαστικό.

Για το συγκεκριμένο θέμα πηγές της Ιπποκράτους, υπογραμμίζουν ότι η υποψηφιότητα είναι δεδομένη και ότι είναι θέμα στρατηγικής το πότε θα ανακοινωθεί, αν δηλαδή θα είναι και ο κ. Σάπκας ανάμεσα στους υποψήφιους που θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών ή αν θα ανακοινωθεί μαζί με τους υποψήφιους περιφερειάρχες και τους υποψήφιους δημάρχους Αθήνας, Θεσσαλονίκης κ.λπ. στις 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα ορόσημο για το κόμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ