Ψάχνει ενωτική λύση η ΝΔ στο δήμο Τυρνάβου

Εντονος προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των στελεχών της ΝΔ που ασχολούνται με την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων στους δήμους του νομού Λάρισας, εξαιτίας της ύπαρξης δύο ισχυρών υποψηφιοτήτων στο νέο δήμο Τυρνάβου, των κ.κ. Αθ. Χρυσοβέργη και Αθ. Νασίκα, που αναμφισβήτητα έχουν και πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα.

Ηδη στελέχη του κόμματος αναζητούν μια τρίτη λύση που θα μπορέσει να ενώσει τη βάση του κόμματος σε Τύρναβο και Αμπελώνα και ταυτόχρονα θα έχει την αποδοχή και των κ.κ. Χρυσοβέργη και Νασίκα, αν και την ίδια ώρα οι περισσότεροι στο κόμμα εκτιμούν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος από τους δύο πίσω, ή και να αποδεχτούν ταυτόχρονα την τρίτη αυτή λύση.

Με δεδομένες τις παραπάνω δυσκολίες στη ΝΟΔΕ Λάρισας, αλλά και στα κεντρικά του κόμματος έχουν ήδη εξετάσει πολλές πιθανές λύσεις και φαίνεται να καταλήγουν στο να καταθέσουν πρόταση για να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού ο παλιός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Σιαφαρίκας που έχει εδώ και χρόνια αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή αλλά και ταυτόχρονα έντονη κοινωνική δράση.

Ο ίδιος προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν παρόν και στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Νασίκα, με τον οποίο ήταν υποψήφιος το 2002.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ