Ο Γ.Α.Π. αποφασίζει για τον «πράσινο» Θεσσαλάρχη

Στην τελική ευθεία για την επιλογή του υποψήφιου περιφερειάρχη που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου, βρίσκεται ο πρόεδρος του κινήματος κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έκανε προχθές γνωστό ότι  εκείνος είναι που θα επιλέξει το πρόσωπο που θα υποστηριχθεί από το κυβερνών κόμμα και δεν θα δεχθεί καμία αντίδραση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους, στο προεδρικό γραφείο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχουν φτάσει από την επιτροπή υποψηφιοτήτων εισηγήσεις για τρεις υποψήφιους για τη θέση του «πράσινου» Θεσσαλάρχη.

Πρόκειται για τον βουλευτή Λάρισας κ. Β. Εξαρχο, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Φ. Χατζημιχάλη, αλλά και το νομάρχη Μαγνησίας κ. Απ. Παπατόλια.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κάθε υποψηφιότητα έχει τα υπέρ και τα κατά της, με αυτή του κ. Χατζημιχάλη να είναι η πλέον δυνατή εξαιτίας των ενστάσεων που έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν ο κ. Εξαρχος.

Φυσικά, θετικά εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ και την υποψηφιότητα του κ. Παπατόλια, αν και στόχος του κόμματος είναι η υποψηφιότητα να έχει καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ