Στηρίζει Χρ. Καραγιάννη ο Αντ. Δάσσιος

Ανακοίνωση με την οποία τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ελασσόνας κ. Χρ. Καραγιάννη, ο οποίος υποστηρίζεται από τη ΝΔ, εξέδωσε ο κοινοτάρχης Καρυάς κ. Αντ. Δάσσιος, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Δάσσιος αναφέρει τα εξής για την επιλογή του:

Διακατεχόμενος από ένα βαθύτατο αίσθημα πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης απέναντι στις προκλήσεις των καιρών και απέναντι στην νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα η οποία διαμορφώθηκε στην περιοχή μας- με έναν …….βίαιο πολιτικά θα έλεγα τρόπο αφού δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη οι γενικότερες κοινωνικές ευαισθησίες-  καταθέτω σήμερα την ελεύθερη και ανεπηρέαστη πολιτική μου βούληση να ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις την αυτοδιοικητική πρωτοβουλία του υποψηφίου δημάρχου  κ. Χρήστου Καραγιάννη για τον νέο Διευρυμένο Δήμο Ελασσόνας  και να δηλώσω ότι στρατεύομαι μαζί του εντασσόμενος στο ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο και πολυσυλλεκτικό του ψηφοδέλτιο.

Μακριά από κομματικές ίντριγκες και σκοπιμότητες μέσω των οποίων επιχειρείται εντέχνως από τους κεντρικούς κομματικούς μηχανισμούς ο σφετερισμός και η χειραγώγηση της ελεύθερης έκφρασης των τοπικών κοινωνιών δηλώνω  έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να απελευθερώσω όλα τα αποθέματα της πολιτικής μου δυναμικής προσδοκώντας να διαδραματίσω σπουδαίους ρόλους μέσα στους στίβους της δημόσιας αρετής και της κοινής λαϊκής δράσης.

Κυρίαρχη πολιτική μου στόχευση , αυτής της πολύ ξεκάθαρης πολιτικής μου απόφασης, είναι να συνεισφέρω και εγώ με τις αυτοδιοικητικές μου γνώσεις στην σύνθεση και στην συγκρότηση ενός πανίσχυρου πλειοψηφικού ρεύματος το οποίο αφού διαχυθεί και κατακλύσει κάθε γωνιά της νέας μας διοικητικής πατρίδας, θα εκκολάψει και θα αναδείξει μέσα από τα σπλάχνα του τον ερχόμενο Νοέμβρη την νέα δημοτική αρχή που οραματίζεται και έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Μια δημοτική αρχή η οποία, υπό την εποπτεία και την αυστηρή πολιτική καθοδήγηση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας, θα διαχειρίζεται με σεβασμό τις αγωνίες των δημοτών της, θα διαφεντεύει με ακλόνητη αποφασιστικότητα το αναπτυξιακό τους όραμα, θα εγγυάται τις εξελίξεις, θα λαμβάνει και θα αποκωδικοποιεί τα  μηνύματα της κοινωνίας ,θα τα επεξεργάζεται και θα τα θέτει με θρησκευτική ευλάβεια στο στόχαστρο της πολιτικής της ευθύνης.

Ο τόπος μας ,ο οποίος κατακλύζεται από μια απίστευτη ποικιλομορφία συγκριτικών πλεονεκτημάτων, χρειάζεται αυτήν ειδικά την κρίσιμη χρονική στιγμή σωστά επιλεγμένους ανθρώπους οι οποίοι  να γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη της επεξεργασίας του οράματος, για να διασφαλίσουν και να εγγυηθούν την ομαλή του πορεία προς το μέλλον και να τον οδηγήσουν με σταθερούς βηματισμούς στον αστερισμό της καταξίωσης και της αναπτυξιακής προόδου.

Ως συνεπής υπηρέτης της αυτοδιοίκησης και λάτρης της τοπικής αυθεντικής δημοκρατίας μου δόθηκε η ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι της Κοινοτικής αρχής στην ορεινή Καρυά να ορθώσω περήφανο πολιτικό ανάστημα και να «σπουδάσω» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αξίες της πολιτικής παιδείας εμπλουτίζοντας το πολιτικό μου οπλοστάσιο με πάρα πολλές εμπειρίες, εμπειρίες οι οποίες αποτελούν για μένα αυτήν την τόσο κρίσιμη για τον τόπο μας αυτοδιοικητική στιγμή την πιο πολύτιμη πηγή άντλησης πολιτικής έμπνευσης ,ένα ανεκτίμητο εργαστήρι αναμόχλευσης και σμίλευσης της γενικότερης πολιτικής  μου έκφρασης  και συμπεριφοράς.

Στο…. λυκόφως λοιπόν αυτής της νέας συγκλονιστικής πραγματικότητας η οποία ξανοίγεται διάπλατα μπροστά μας έχω ιερή υποχρέωση και ιστορικό καθήκον απέναντι στους ανθρώπους που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια με την απλόχερη πολιτική τους εμπιστοσύνη να αγωνιστώ με πείσμα για τις προσδοκίες τους  και να προσπαθήσω να τους χαρίσω ξανά μέσα από καινούργιους  ρόλους ,την ελπίδα, την αισιοδοξία και ειδικά το χαμένο τους χαμόγελο.

Με τις σκέψεις λοιπόν αυτές σας καλώ όλους να συμπορευτείτε μαζί μας σε αυτό το νέο ελπιδοφόρο για τον τόπο μας ξεκίνημα και να στηρίξετε με την δυναμική σας έκφραση το ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης» του υποψηφίου δημάρχου κ. Χρήστου Καραγιάννη ,προκειμένου να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εκτελέσουμε κατά γράμμα τις εντολές της κοινωνίας  και να διαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να καλυτερεύσει η ζωή μας και να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ