Γκρίνιες Λαρισαίων για την επιλογή Παπατόλια

Την παγωμάρα που ακολούθησε χθες την επιλογή Παπατόλια από το ΠΑΣΟΚ, διαδέχθηκε σήμερα η γκρίνια πολλών μελών και στελεχών του κόμματος, που βλέπουν ότι αυτή η επιλογή δεν μπορεί να εμπνεύσει σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τον τόπο.

Η ε.λιτίστικη παρουσία του νομάρχη Μαγνησίας, η έλλειψη επαφής με ανθρώπους της υπαίθρου προβληματίζουν και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πολύ δύσκολα αυτός ο κόσμος ειδικά σήμερα που έχει απογοητευτεί από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει μια τέτοια επιλογή.

Κάποιοι πήγαν ακόμη πιο μακριά, προβλέποντας άνετη νίκη του κ. Αγοραστού ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι έχει την πλήρη στήριξη αυτοδιοικητικών στελεχών τόσο στην Καρδίτσα, όσο και στα Τρίκαλα, σε αντίθεση με τον κ. Παπατόλια, τον οποίο πληροφορίες θέλουν να είναι στα μαχαίρια με το νομάρχη Καρδίτσας.

Ενα άλλο σημαντικό στοιχείο που προβληματίζει είναι και η στάση που τήρησε συνολικά στο θέμα της εκτροπής του άνω ρου του Αχελώου, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε μεσοβέζικη ενώ και το γεγονός ότι προέρχεται από τη Μαγνησία δημιουργεί ένα πρόσθετο ανασταλτικό παράγοντα για τους Λαρισαίους.

Με αυτά και αυτά πάντως γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωνε χθες ανακουφισμένος, αφού όπως τόνιζε σε ομίγυρη τώρα του είνα εύκολο να πει όχι σε μια πρόταση για να είναι υποψήφιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ