Μπελάδες προκάλεσε στον Ομπάμα η ανακαίνιση του Οβάλ Γραφείου…

Οπως αποκαλύπτει η «Washington Ρost», η ρήση «το τόξο του ηθικού σύµπαντος είναι µακρύ, αλλά κλείνει προς τη Δικαιοσύνη» δεν είναι του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ όπως αναγράφεται στην µπορντούρα του χαλιού, αλλά του Τεοντόρ Πάρκερ, ενός πάστορα.
O Μπαράκ Οµπάµα ανακαίνισε το Οβάλ Γραφείο σε µια δύσκολη περίοδο για τους αµερικανούς πολίτες. Τα πυρά προήλθαν από τη γνωστή αρθρογράφο των «Νew Υork Τimes» Μορίν Ντάουντ, η οποία διαπιστώνει στη νέα διακόσµηση «το σηµάδι ενός Λευκού Οίκου που δεν βλέπει και δεν ακούει την πραγµατική Αµερική», ενώ διατυπώνει και ορισµένες ενστάσεις αισθητικού χαρακτήρα: «Μοιάζει πλέον µε αίθουσα συσκέψεων πολυτελούς ξενοδοχείου». Τα δικά της βέλη εξαπέλυσε από τα µικρόφωνα της εκποµπής «Good Μorning Αmerica» η Μέγκαν ΜακΚέιν, κόρη του ρεπουµπλικανού αντιπάλου του Οµπάµα στις προεδρικές εκλογές: «Φτάνει πια το κόλληµα µε το κάζουαλ». Στην µπλογκόσφαιρα πάντως υπάρχουν κι εκείνοι που υπερασπίζονται τον πρόεδρο. «Ζήτω το νέο γκέι λουκ του Οβάλ Γραφείου», πανηγυρίζει η ιστοσελίδα www.365gay.com υπενθυµίζοντας ότι ο προσωπικός διακοσµητής των Οµπάµα, Μάικλ Σµιθ, δηλώνει ανοικτά την οµοφυλοφιλία του.

Ο πρόεδρος έλαβε πάντως συγχαρητήρια και από το φηµισμένο περιοδικό διακόσµησης «Ηouse Βeautiful» για «την υπέροχη παλέτα των ουδέτερων χρωµάτων και τον εξαιρετικό συνδυασµό που αντιπροσωπεύει τέλεια το αµερικανικό στυλ»….

Περισσότερα στο: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4593107

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ