Ντίνος Διαμάντος: Θα ασχοληθώ με την περιφέρεια Θεσσαλίας

Την απόφασή του να μην ασχοληθεί με το δήμο Λάρισας, αλλά με την περιφέρεια Θεσσαλίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ντίνος Διαμάντος. Στη δήλωσή του ανέφερε τα εξής: “Από τις 23 Ιουνίου δημόσια εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου για τον Δήμο Λαρισαίων μέσα από μία αδέσμευτη Αυτοδιοικητική πρωτοβουλία, την «Νέα ΕΠΟΧΗ». Η προσέλευση και η έκφραση στήριξης, είτε δημόσια είτε σε προσωπικό επίπεδο, από πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους, μου επιτάσσουν την ανάγκη να τους ευχαριστήσω εγκάρδια όλους, για την εκτίμηση και την ενδυνάμωσή τους. Σημειώνω όμως με έμφαση ότι, η πολιτική μου λειτουργία και ο αξιακός μου κώδικας ήταν και θα παραμείνει στις συντεταγμένες των αξιών και της καθαρής πορείας, με πολιτικό πλαίσιο που υπερβαίνει τις όποιες σκοπιμότητες και διαβλητές διαδρομές. Απαιτώντας πάντα, οι πολίτες, όλοι, να έχουν λόγο στο πριν και όχι να εκτελούν απλά μετά. Και αυτό έπραξα.

Στο πλαίσιο της  πρωτοβουλίας αυτής, κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις για το μέλλον της πόλης, ενώ εξελισσόταν η διαδικασία επεξεργασίας πρόσθετων θέσεων και δράσεων.

Αυτό, θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με μοναδικό στόχο την δημιουργική συμβολή στον Αυτοδιοικητικό διάλογο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν θα έχει εκλογικά χαρακτηριστικά και παρουσία. Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΔ κο Σαμαρά, αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή, η πολιτική παρουσία μου και η διάθεση των δυνάμεών μου, στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα, στον βαθμό της Περιφέρειας. Με ενεργό και διακριτό ρόλο. Δηλώνω  με αίσθημα ευθύνης, ότι το μείζον κριτήριο και το κεντρικό σημείο αναφοράς μου παραμένει η ανάπτυξη του τόπου μου για την οποία και δεν θα πάψω να εργάζομαι συστηματικά, από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκομαι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ