Δώρο στυλό με… πορνό σε μαθητές!

Για να γλυκάνει η πρώτη μέρα στο σχολείο των μικρών Γερμανών μαθητών συνηθίζεται να τους χαρίζουν ένα χάρτινο χωνάκι γεμάτο με γλυκά και εντυπωσιακά στυλό ή μολύβια. Ωστόσο οι μικροί μαθητές της Εσσης όταν άνοιξαν τα χωνάκια τους βρήκαν στυλό με ερωτικές σκηνές…

Οι μαθητές της πρώτης τάξης του δημοτικού του σχολείου Adolf Reichwein στην Εσση, της βορειοδυτικής Γερμανίας, παρέλαβαν τα χωνάκια τους από μέλη του Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Εξαγριωμένοι οι γονείς όταν ανακάλυψαν τα στυλό στα χέρια των 6χρονων με τις ερωτικές φωτογραφίες γυναικών ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου.

Σε ανακοίνωση τύπου το Γερμανικό Κομμουνιστικό Κόμμα αναφέρει ότι αγόρασε τα στυλό από ένα κατάστημα προσφορών το οποίο διαφήμιζε ότι τα στυλό φωτίζουν μολίς πατηθεί το κουμπί γραφής.

“Το Γερμανικό Κομμουνιστικό Κόμμα λυπάται βαθύτατα για αυτό που συνέβη και αισθάνεται αγανάκτηση, καθώς βρίσκεται στα όρια της πορνογραφίας και μπορεί οποιοσδήποτε να τα αγοράσει από κανονικά καταστήματα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση τύπου στην οποία προστίθεται ότι οι δικηγόροι του κόμματος εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατατεθεί μήνυση σε βάρος των προμηθευτών.

Το κόμμα προσφέρθηκε να ανταλλάξει τα στυλό με κάτι περισσότερο κατάλληλο για τους μικρούς μαθητές.

Πηγή: ΑΠΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ