«Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο»

Αναψαν τα αίματα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, με το πέναλτι που καταλόγησε ο διαιτητής Δαλούκας στο ματς Αρη-Παναθηναικού, υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση ζητώντας από τον Δαλούκα να «κρεμάσει τη σφυρίχτρα του»!  

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα, εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της Ελλάδας. Ηρθαμε εδώ πριν 2 μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες.

Για να αναβαθμίσουμε όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να το ξεβρωμίσουμε τον χώρο! Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Το έδειξε και στην πρώτη και στην δεύτερη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει 3 βαθμούς, έπρεπε να έχει 6. Ο Παναθηναϊκός έχει 4 αλλά θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2. Εξι θα έπρεπε να έχει σήμερα ο Αρης.

Να βγει ο Κόντης (σ.σ. εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης) να το καταδικάσει ή να βγει ο Παναθηναϊκός να καταδικάσει τα όσα έγιναν.

Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν

Πηγή: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=4593790

17280cookie-check«Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com