Ηχηρά ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σάπκα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις του επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» κ. Γιάννη Σάπκα με πολλά άτομα όλων των κοινωνικών τάξεων και όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, με στόχο τη συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου που θα εγγυηθεί τη νικηφόρα πορεία, αλλά και ουσιαστική δουλειά την επομένη των εκλογών στο διευρυμένο δήμο Λάρισας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται 3 πρώην δήμαρχοι οι κ.κ. Δημήτρης Κουγιώνης που διατέλεσε και νομαρχιακός σύμβουλος,  Δέσποινα Αράπκουλε και Μ. Παπακρίβος, ενώ πολλά θα είναι και τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο.

Βάσει διασταυρωμένων πληροφοριών ο κ. Σάπκας έχει εξασφαλίσει το ναι από τους κ.κ. Γιάννη Αλεξούλη παλιό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος, της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ, Χρύσα Βουλγαράκη διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, Χρήστο Γενητσεφτσή διαφημιστή, Θρασύβουλο Καβατζίδη δικηγόρο, Θανάση Μαργαριτόπουλο ασφαλιστή πρώην δημοτικό σύμβουλο, Ευριπίδη Νικολακούλη ιδιωτικό υπάλληλο, Κων/νο Πέρπερα ιατρικό επισκέπτη, Γιάννη Πόχο διαφημιστή, Κων/να Σδραβοπούλου, Γιώργο Τσαπλά έμπορο και γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, κ.α.

Την ίδια ώρα είναι βέβαιο ότι στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται και η πλειοψηφία των υποψηφίων στις εκλογές του 2006 ενώ από τους νυν δημοτικούς συμβούλους ελάχιστες θα είναι οι απουσίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ