Επτά νεκροί από σύγκρουση φορτηγού με δύο Ι.Χ. στα Τρίκαλα

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν, δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν με φορτηγό στο 17ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, στο ύψος του χωριού Πετρόπορου.

Νεκροί είναι ο οδηγός του ενός οχήματος τα δύο παιδιά του νηπιακής ηλικίας και η νύφη του. Η σύζυγος του οδηγού και μητέρα των παιδιών τραυματίστηκε σοβαρά.

Από το δεύτερο όχημα σκοτώθηκαν οι τρεις νεαροί Τρικαλινοί που επέβαιναν σ αυτό.

Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Τρικάλων, έχουν μεταφερθεί οι σοροί της σημερινής τραγωδίας στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, όπου ξεκληρίστηκε μια οικογένεια από την Φαρκαδόνα και μια παρέα νεαρών από τα Τρίκαλα.

Στο νεκροτομείο, βρίσκονται οι σοροί του 39χρονου Νίκου Νάτσινα του Ιωάννη και της Μαρίας εργάτη από την Φαρκαδόνα, της γυναίκας του κουνιάδου του, της 21χρονης Γερασιμίνας Γκεσούλη από την Πράμαντα Ιωαννίνων, των δύο παιδιών του Σωτήρη 1 έτους και του Ιωάννη 4,5 ετών, του 25χρονου Παναγιώτη Τσιούκα από τα Τρίκαλα, του 40χρονου Ιωάννη Κόκκαλη από το Πορτή Καρδίτσας και κάτοικο Φλαμουλίου Τρικάλων και του 24χρονου Σπυρίδων Ζαμπούρα από τα Τρίκαλα.

Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου νοσηλεύτεται η σύζυγος του Νίκου Νάτσινα, η 32χρονη Γεωργία Χύτα, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση έχει μεταφερθεί ο οδηγός του φορτηγού που είναι αυτός που μπορεί να δώσει εικόνα των συνθηκών της τραγωδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο οδηγός που μετέφερε πρόβατα στο φορτηγό, και κατευθυνόταν προς Λάρισα, μπήκε κάτω από άγνωστες συνθήκες,  στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά και διαδοχικά με τα δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα που κατευθυνόταν προς Τρίκαλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ