Εξωγήινοι πείραξαν τα πυρηνικά μας όπλα, ισχυρίζονται πρώην αξιωματικοί

«Διαστημόπλοια εξωγήινων αναμείχθηκαν στις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις σε Βρετανία και Αμερική» ισχυρίστηκαν πρώην αξιωματικοί του στρατού σε συνέδριο που έγινε προχτές στην Washington, και κατηγόρησαν το στρατό ότι συγκαλύπτει το γεγονός ότι έχουμε…τέτοια συμβάντα από το 1948 μέχρι και –το πιο πρόσφατο- το 2007, και ζητούν να αποκαλυφτεί η αλήθεια.

Ένας συνταξιούχος συνταγματάρχης, o Charles Halt, είπε ότι δεν πίστευε στην ύπαρξη των εξωγήινων ως τη στιγμή που είδε ένα διαστημόπλοιο να κατευθύνεται στην Βάση Πυρηνικών RAF Bentwaters  στο Suffolk, όπου υπηρετούσε.

«Με είχαν καλέσει για να ερευνήσω ένα περίεργο συμβάν μέσα στο δάσος» ανέφερε ο συνταγματάρχης Charles Halt. «Είχαν δει ένα τριγωνικό διαστημόπλοιο να στέκεται σε τρία πόδια, και στη συνέχεια να κάνει μια γρήγορη μανούβρα μέσα στα δέντρα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα. Μετά από δύο εβδομάδες με ειδοποίησαν να ξαναπάω στο ίδιο σημείο. Μαζί μου ήρθαν δύο αστυνομικοί και πήραμε και μια κάμερα και ένα κασετόφωνο. Στο σημείο βρήκαμε μια μεγάλη σκαμμένη έκταση, ψηλά επίπεδα ραδιενέργειας και σπασμένα δέντρα. Καθώς στριφογυρίζαμε μέσα στα δέντρα, είδαμε ένα φωτεινό αντικείμενο, που έμοιαζε με μάτι, να μας πλησιάζει. Παρατήρησα ένα πορτοκαλί χρώμα να αναβοσβήνει, το οποίο, στη συνέχεια, «έσπασε» σε πέντε άσπρα αντικείμενα».

«Επρόκειτο για προειδοποίηση; Ήταν προσπάθεια επικοινωνίας; Ήταν όπλο; Κανένας δεν ξέρει», παρατηρεί ο συνταγματάρχης.

Το γεγονός αυτό συνέβη το 1980.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ