ΕΤΒΑ: Μειώνει τις τιμές στα οικόπεδα της ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας

H ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε., είναι η εταιρεία που επί σειρά ετών, επενδύει στη δυναμική αξιοποίηση της ελληνικής βιομηχανικής δραστηριότητας. Ιδρύει, οργανώνει και διαχειρίζεται βιομηχανικές περιοχές παρέχοντας τις υποδομές που είναι απαραίτητες για την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκατεστημένων… επιχειρήσεων αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος των περιοχών αρμοδιότητάς της. Η εταιρεία διακρίνεται όλα αυτά τα χρόνια για τις συνεχείς επενδύσεις σε έργα αναβάθμισης των υφιστάμενων βιομηχανικών περιοχών που βρίσκονται υπό την διαχείρισή της. Επιπλέον, λειτουργώντας με βάση τη νέα φιλοσοφία που τη διέπει μετά και την εξαγγελία του Προγράμματος Πράσινης Ανάπτυξης που  έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 2010 από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς και την πολιτεία, επιχειρεί να ενισχύσει  την αύξηση  των επενδύσεων εντός των βιομηχανικών περιοχών και ειδικότερα αυτές που εξασφαλίζουν την αειφόρο και βιώσιμη  επιχειρηματική ανάπτυξη.

Με στόχο να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πιο παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και  λαμβάνοντας υπόψιν την υφιστάμενη, δύσκολη οικονομική κατάσταση, η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. προχωράει σ’ ένα ακόμα βήμα ενίσχυσης των επιχειρηματικών επενδύσεων εντός των ΒΙ.ΠΕ., υποστηρίζοντας ταυτόχρονα, κατά το μερίδιο που της αναλογεί, την περιφερειακή ανάπτυξη.

Έτσι για την περίοδο από 1/10/2010 έως και 31/12/2010, και με αναδρομική ισχύ για αιτήσεις αγοράς οικοπέδων οι οποίες κατατέθηκαν από 01/09/2010, η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ΑΕ  ανακοινώνει την μείωση των τιμών:

* Κατά 25% επί της αρχικής τιμής πώλησης βιομηχανικών και βιοτεχνικών οικοπέδων εντός της ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας Α’ φάσης.

* Κατά 10% επί της αρχικής τιμής πώλησης βιομηχανικών και βιοτεχνικών οικοπέδων εντός της ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας ΟΤ12.

* Κατά 15% για γήπεδα εντός ΒΙ.ΠΕ. Β’ φάσης που προορίζονται για  επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά.

Εκτός από τη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, οι βιομηχανικές περιοχές στις οποίες επίσης θα υπάρξει ποσοστιαία μείωση τιμών επί της αρχικής τιμής πώλησης οικοπέδων, είναι οι κάτωθι:

Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Δράμας, Σερρών, Κιλκίς, Καβάλας, Φλωρίνης, Ιωαννίνων, Βόλου, Καρδίτσας, Λαμίας, Τριπόλεως, Σπερχογείας (Καλαμάτας), Μελιγαλά, Σίνδου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν:

* Στα τηλέφωνα 210 95.40.081 και 210 95.40.088

* Στο site της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. www.etvavipe.gr

* Στα κατά τόπους γραφεία της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ΑΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ