Στρατηγείο του Απ. Παπατόλια το γραφείο του Γ. Φλώρου

Την αυτοδιοικητική σημαία του ΠΑΣΟΚ στο νομό Λάρισας, τον πρώτο αιρετό νομάρχη, επί σειρά ετών υπουργό και βουλευτή κ. Γιάννη Φλώρο επισκέφθηκε χθες στο πολιτικό του γραφείο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Απ. Παπατόλιας ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για μια σειρά θεμάτων… που έχουν να κάνουν με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και την προοπτική του νομού Λάρισας. Στο πλαίσιο της συνάντησης, επισημάνθηκαν και οι κοινές δράσεις που είχαν αναπτύξει κατά το παρελθόν, οι τότε νομάρχες Λάρισας και Μαγνησίας κ.κ. Φλώρος και Σκοτινιώτης αντίστοιχα πάνω σε θέματα που αφορούσαν την παραλιακή σύνδεση των δύο νομών καθώς και μία σειρά προγραμμάτων στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης της υπαίθρου, ενώ τονίστηκαν ιδιαίτερα οι στέρεες βάσεις που έβαλε ο Γιάννης Φλώρος σε ότι αφορά την τουριστική ανάπτυξη με τη σχετική προετοιμασία στην κατεύθυνση αξιοποίησης του Ολύμπου καθώς και των παραλίων  του νομού Λάρισας.

Πάνω σε αυτές τις στέρεες βάσεις αλλά και την μεγάλη παρακαταθήκη του Γιάννη Φλώρου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε,  θα στηριχθεί από τη θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο κ. Απόστολος Παπατόλιας,  προκειμένου να ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό έργο και ο σχεδιασμός.

Στη χθεσινή συνάντηση συμφωνήθηκε να αποτελέσει το πολιτικό γραφείο του κ. Γιάννη Φλώρου, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το «στρατηγείο» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ενώ επιπλέον ο κ. Φλώρος δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του κ. Παπατόλια και για ότι χρειαστεί, θα έχει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του.

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι βέβαιος για την εκλογική επιτυχία του κ. Παπατόλια στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ