Αθ. Νασίκα στηρίζει η ΝΔ στο δήμο Τυρνάβου

Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Αθ. Νασίκα στο δήμο Τυρνάβου και του κ. Β. Κουτσιαντά στο δήμο Αγιάς, εξέδωσε η ΝΔ βάζοντας τέλος σε ένα πολυήμερο σίριαλ, που προκάλεσε τριγμούς στους κόλπους του κόμματος στους δύο δήμους. Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει: «Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο… κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών. Οι θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο. Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.

Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την Αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σήμερα προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες τους:

ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

1. Αγιάς Κουτσιαντάς Βασίλειος Δήμαρχος Αγιάς, Ιατρός

2. Τυρνάβου Νασίκας Αθανάσιος Πρώην Δήμαρχος Τυρνάβου

Ο ΑΘ. ΝΑΣΙΚΑΣ

Μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή αγώνα του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ του κ. Νασίκα, που αποτελείται από πολίτες πολλών πολιτικών παρατάξεων και αποφάσισε την αποδοχή της στήριξης από την Νέας Δημοκρατία.

Από την πλευρά του Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου Θανάσης Νασίκας, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά για την τιμή που του έκανε, τόνισε τα εξής:

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση για τη ΝΔ η όποια εκλήθη να επιλέξει μεταξύ πολλών και ισάξιων υποψηφίων.

Ο συνδυασμός μας, ο οποίος είχε ανακοινώσει από 10 Αυγούστου την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, έχει προγραμματίσει μεγάλο μέρος  της προετοιμασίας, αλλά απομένουν αρκετά ακόμη για να γίνουν.

Καλώ όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να ξεπεράσουμε το έργο της τετραετίας μας 2002-2006.

Καλώ ιδιαίτερα τους πολίτες του πρώην Δήμου Αμπελώνα, στους οποίους απευθυνόμαστε ταπεινά, ισότιμα και φιλικά να στηρίξουν τον αγώνα μας.

Από αυτή τη μάχη των πολιτών του νέου Δήμου Τυρνάβου για ανάπτυξη και διεκδίκηση λύσεων των προβλημάτων των αγροτών, κτηνοτρόφων, επαγγελματιών, εμπόρων, επιστημόνων, νέων, ανέργων και συνταξιούχων δεν περισσεύει κανείς.

Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων.

Γι’ αυτό καλώ τον Δήμαρχο κ. Θανάση Χρυσοβέργη και τους Συνεργάτες του, την πρώην Δήμαρχο-Υποψήφια Βουλευτή-Νομαρχιακή Σύμβουλο κα. Αναστασία Ψύρρα, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ιωάννη Σιαφαρίκα και τους παλιούς μας συνεργάτες του νικηφόρου αγώνα και της πετυχημένης πορείας των ετών 2002-2006 να συμβάλλουν στην νέα μας προσπάθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ