Στηρίζει τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» ο δήμος Τυρνάβου

Με το δήμαρχο Τυρνάβου κ. Χρ. Κιτσίδη, συναντήθηκαν τα μέλη της διοίκησης των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Η διοίκηση του συλλόγου που δίνει αγώνες  και προσπαθεί για την κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, ενημέρωσε τον κ. Κιτσίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα,… ζητώντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη της  δημοτικής αρχής, την οποία ευχαρίστησαν για τη μέχρι σήμερα στάση της.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος μίλησε για την αναγκαιότητα να είναι σταθερές και μόνιμες οι θέσεις εργασίας, κυρίως στο χώρο των προνοιακών δομών οι οποίες στηρίζουν τις ευπαθείς ηλικιακές ομάδες, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα πρέπει να συνεχιστεί  με  κονδύλια από την πολιτεία, ενώ για μια ακόμη φορά τόνισε ότι η δημοτική αρχή παλεύει από την ίδια πλευρά με τους εργαζόμενους στις διάφορες προνοιακές δομές.

Στη χθεσινή συνάντηση ήταν παρόντες οι κ.κ. Κατερίνα Σπανού πρόεδρος του συλλόγου,  Αποστόλης Γκουγκουλιάς αντιπρόεδρος, Ιωάννα Χατζή γραμματέας, Παύλος Τσακνάκης μέλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Χατζηκρανιώτης και Ν. Μπαντόγιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ