“Η Θεσσαλία θα γίνει πρότυπο αναπτυξιακό μοντέλο”

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Κ. Αγοραστού, ανακοινώνει ο γνωστός επιχειρηματίας από την Ελασσόνα κ. Αθανάσιος Παιδής, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο. Στη δήλωσή του αναφέρει: Στην κρίσιμη καμπή που διέρχεται η χώρα μας, η προσωπική μας ευθύνη δεν πρέπει να εξαντλείται μόνο στην άσκηση κριτικής, ούτε στην απόδοση ευθυνών. Χρέος μας είναι να προσπαθήσουμε όλοι μας, με τις δικές του δυνάμεις ο καθένας, για ένα καλύτερο αύριο, για την άρση των αδιεξόδων που μας έχουν φέρει λίγο πριν την κατάθλιψη.

Η Θεσσαλία ως γεωγραφική περιφέρεια έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει ένα πρότυπο αναπτυξιακό μοντέλο,  αν το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου δώσει την εντολή σ’ εκείνους που οραματίζονται χωρίς τα δεσμά της κυβερνητικής πολιτικής που μας οδήγησε στο μνημόνιο.

Ο συνδυασμός «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» με επικεφαλή τον Κώστα Αγοραστό αποτελεί εγγύηση για τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων που θα οδηγήσουν την περιοχή μας στο δρόμο της ανάπτυξης. Σ’ αυτή τη συλλογική προσπάθεια συμμετέχω κι εγώ ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ελπίζοντας ότι θα συμβάλλω με την εμπειρία μου από την αγορά, αλλά και τον νεανικό μου ενθουσιασμό στη διαμόρφωση μιας καλύτερης για όλους μας «νέας εποχής». Ζητώ πρώτα την ψήφο των συμπολιτών μου της περιφέρειας Ελασσόνας (στην οποία ζω και εργάζομαι)  αλλά και όλων των πολιτών του νομού Λάρισας, υποσχόμενος ότι η όποια εμπιστοσύνη τους θα μετουσιωθεί σε πολιτική υπέρ του πολίτη“.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ