Οι φλεγματικοί Βρετανοί χάνουν την… υπομονή τους

Μπορεί οι Βρετανοί να έχουν τη φήμη του λαού που αντιμετωπίζει με στωικότητα και χιούμορ τις δυσκολίες,αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να χάνουν μια από αυτές τις αρετές. Την υπομονή. Όπως αναφέρει το Ρόιτερς, οι Βρετανοί δεν αντέχουν πλέον να σταθούν στην γραμμή πάνω από 10 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα. Η σχετική έρευνα δείχνει πως μετά από αυτό… το χρονικό όριο, τα αίματα έχουν πια ανάψει.

Τα όρια του εκνευρισμού αλλάζουν αναλόγως με την ηλικία, καθώς τα άτομα άνω των 55 αρχίζουν να χάνουν την ψυχραιμία τους 3 λεπτά νωρίτερα από τους νεώτερους συμπολίτες τους. Όσον αφορά τους πιο επικίνδυνους να ξεσπάσουν την οργή τους στον κοινωνικό περίγυρο, αυτοί είναι όσοι βρίσκονται κάτω από την ηλικία των 35 ετών. Σε κάθε περίπτωση, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, απάντησε ότι αυτό που τους βγάζει έξω από τα ρούχα τους, είναι να τους κλέβουν την σειρά άλλοι.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι περισσότεροι Βρετανοί προσπαθούν να αποφεύγουν ολοσχερώς τις ουρές και 8 στους 10 προτιμούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους online. Μια νέα μόδα που σχετίζεται άμεσα και με την απώλεια της υπομονής, είναι και τα νυχτερινά ψώνια, με έναν στους πέντε ενήλικες να δηλώνει πως τα προτιμάει για να αποφύγει την αναμονή στην ουρά.

Οι «ουρές» που αποτελούν “κόκκινο πανί” για τους πιο φλεγματικούς Ευρωπαίους, είναι εκείνες των σούπερμάρκετ, ενώ ακολουθούν αυτές του ταχυδρομείου και του ελέγχου στα αεροδρόμια

Πηγή: enet.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ