Δωρεά εφοπλιστών στο Πυροσβεστικό Σώμα

Εκατόν δέκα μοτοσικλέτες δώρισε σήμερα, σε ειδική τελετή, στο Πυροσβεστικό Σώμα η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Οι μοτοσικλέτες είναι τύπου KAWASAKI KLX 250 και όπως έγινε γνωστό, προγραμματίζεται να ενταχθούν στην επιτήρησης δασών, για την αποτροπή τυχόν εμπρησμών. Εκτός από τα δίκυκλα, η Ε.Ε.Ε. δώρισε και τον εξοπλισμό των ατόμων που θα τις χρεωθούν,… όπως κράνη, τζάκετ και γάντια.

Η παράδοση της δωρεάς έγινε από τον κ. Ιωάννη Λύρα τέως πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρόεδρο κ. Βενιάμη. Όπως είπε ο κ. Λύρας στο χαιρετισμό του ,η Ε.Ε.Ε., μετά την προσφορά στο Π.Σ., έξι οχημάτων πυρόσβεσης και επτά κινητών ασθενοφόρων μονάδων, συνεχίζει τον κύκλο της κοινωνικής της παρέμβασης, με τη δωρεά 110 μηχανών τύπου Kawasaki 250 klx.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, κ. Χρήστος Παπουτσής, ευχαρίστησε θερμά την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για τη δωρεά της στο Π.Σ και τόνισε τα εξής: «Είναι εξαιρετικής σημασίας για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και για το Πυροσβεστικό Σώμα να αποδέχονται σήμερα την προσφορά των Ελλήνων Εφοπλιστών. Γι αυτούς τους λόγους απονέμουμε το βραβείο αυτό στην Ε.Ε.Ε. ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους. Μιας προσφοράς που συντελεί σε μεγάλο βαθμό στον εκσυγχρονισμό του Π.Σ. σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας , όπου ο εθνικός προϋπολογισμός δεν είναι πάντοτε εύκολο να προσφέρει για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο».

Πηγή:ethnos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ