Επιδρομές αγνώστων σε αντλιοστάσια και αγροτικές εγκαταστάσεις

Μπορεί το κυρίαρχο θέμα των ημερών να είναι οι εκλογές, οι αγρότες όμως στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου έχουν το δικό τους πονοκέφαλο αφού καθημερινά γίνονται μάρτυρες επιδρομών αγνώστων οι οποίοι κατακλέβουν την περιουσία τους προκαλώντας τεράστιες ζημιές ακόμη και σε εγκαταστάσεις άρδευσης… ή ηλεκτροφωτισμού στις αποθήκες τους, αφού αφαιρούν διάφορα μηχανήματα, αλλά και καλώδια. Την ίδια ώρα τρομερό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΤΟΕΒ βλέποντας να καταστρέφονται αντλιοστάσια και εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης, αφού αφαιρούν βάνες, καλώδια και ότι άλλο μπορεί να πουληθεί ως μέταλλο.

Λόγω της εκρηκτικής διάστασης που έχει πάρει το πρόβλημα αντιπροσωπεία αγροτών με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ κ. Θ. Κακάλη, επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας κ. Β. Χαλάτση, ζητώντας προστασία και αύξηση των μέτρων επιτήρησης των αγροτικών περιοχών του Τυρνάβου.

Ο κ. Χαλάτσης τόνισε ότι η αστυνόμευση είναι αρμοδιότητα του τοπικού Α.Τ. Τυρνάβου, το οποίο όμως όπως τονίζει ο διοικητής του δεν διαθέτει επαρκή δύναμη.

Πάντως το βέβαιο είναι ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις αφού οι αγρότες και η διοίκηση του ΤΟΕΒ είναι αποφασισμένοι να αναζητήσουν ευθύνες και να φέρουν το θέμα ακόμη και στη Βουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ