Ευτυχισμένος και gay μπαμπάς ο Ricky Martin

Πιο ερωτευμένος και ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Ricky Martin, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε δημόσια ότι είναι gay! Ο τραγουδιστής άνοιξε στις κάμερες για πρώτη φορά το σπίτι του στο Πουέρτο Ρίκο και παραδέχτηκε ότι μετά την εξομολόγησή του νιώθει πλέον μεγάλη ανακούφιση. “Δεν άντεχα άλλο“, είπε ξεφυσώντας στην Oprah Winfrey, της οποίας η εκπομπή γυρίστηκε στη βίλα του… και πρόσθεσε ότι ο βασικός λόγος που τον έκανε να παραδεχθεί δημόσια την ομοφυλοφιλία του ήταν τα παιδιά του. Η κάμερα τον κατέγραψε σε καθημερινές στιγμές με τους δύο γιους του Matteo και Valentino, που απέκτησε τον Αύγουστο του 2006 μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Ricky μίλησε για την απόφαση να παραδεχτεί δημόσια τις σεξουαλικές του προτιμήσεις: “Δεν είμαι αμφιφυλόφιλος. Είμαι ξεκάθαρα gay. Για πολλά χρόνια μου έλεγαν ότι αυτό που ένιωθα ήταν λάθος. Μου έλεγαν ότι τα αισθήματά μου ήταν σατανικά. Έτσι κι εγώ προσπαθούσα να αρνηθώ αυτά τα αισθήματα όσο περισσότερο μπορούσα“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως έχει σχέση και πως είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό του συντρόφου του με τον οποίο συζεί τους τελευταίους μήνες. “Η αγάπη έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις. Δεν την έψαχνα καθόλου. Ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος όπως ήμουν, αλλά συνέβη τελείως ξαφνικά και ένιωσα πράγματα που δεν φανταζόμουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αγαπά πολύ τα παιδιά μου και τα παιδιά μου τον αγαπούν το ίδιο. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο“, σημείωσε.

Όσο για το τι θα πει στα παιδιά όταν ρωτήσουν για την μητέρα τους; “Σας ήθελα τόσο πολύ στη ζωή μου που με τη βοήθεια του Θεού όλα μπήκαν στη θέση τους και τελικά ήρθατε κοντά μου! Η κάθε οικογένεια είναι διαφορετική. Εγώ είμαι μαζί και μαμά και μπαμπάς και θα κάνω πάντα το καλύτερο δυνατό. Θα πρέπει να είστε περήφανοι και να περπατάτε στη ζωή λέγοντας ότι έχουμε την πιο κουλ οικογένεια“, απάντησε ο σταρ!  

 Πηγή: Nooz.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ