Δήμαρχος από τα χωριά ο Κ. Τζανακούλης – Το νέο δημοτικό συμβούλιο

Οι ψηφοφόροι στα δημοτικά διαμερίσματα των δήμων Γιάννουλης και Κοιλάδας ήταν αυτοί που τελικά έκριναν το αποτέλεσμα στο δήμο Λαρισαίων, βάσει πάντα τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η νομαρχία, αφού στα 4 διαμερίσματα του παλιού δήμου Λαρισαίων ο συνδυασμός του αντιπάλου του, κ. Γ. Σάπκα, ήταν αυτός που συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους…

Αναλυτικά ο κ. Τζανακούλης κέρδισε τη Φαλάνη με 1129 ψήφους έναντι 723 του κ. Σάπκα, την Κοιλάδα με 310 έναντι 159, την Αμυγδαλέα με 240 έναντι 118, τις Ελευθερές με 233 έναντι 84, το Κουτσόχερο με 123 έναντι 69, το Λουτρό με 139 έναντι 92, τη Μάνδρα με 341 έναντι 185 ενώ έχασε τη Γιάννουλη με 934 έναντι 1082 και τη Ραχούλα με 218 έναντι 229.

Συνολικά στους δήμους Γιάννουλης και Κοιλάδας ο κ. Τζανακούλης πήρε 3.667 ψήφους έναντι 2.741 του κ. Σάπκα.

Αντίθετα ο κ. Σάπκας υπερίσχυσε του κ. Τζανακούλη στα 3 από τα 4 δημοτικά διαμερίσματα και πιο συγκεκριμένα στο 1ο όπου συγκέντρωσε 4.796 ψήφους έναντι 4.559 του κ. Τζανακούλη, στο 3 με 4.702 ψήφους έναντι 4.346 και στο 4ο με 4.869 έναντι 4.616. Στο 2ο διαμέρισμα ο κ. Σάπκας πήρε 6.291 ψήφους έναντι 6.427 ψήφων του κ. Τζανακούλη.

Συνολικά πάντως στον παλιό δήμο Λαρισαίων ο κ. Σάπκας πήρε 20.658 ψήφους έναντι 19.948 ψήφων του κ. Τζανακούλη.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Βάσει των τελικών αποτελεσμάτων της νομαρχίας και με δεδομένο ότι νέος δήμαρχος Λαρισαίων είναι ο κ. Τζανακούλης στο νέο 45μελές δημοτικό συμβούλιο θα μετέχουν οι παρακάτω:

1ο δημοτικό διαμέρισμα Λάρισας

Από την παράταξη του κ. Τζανακούλη οι κ.κ. Τερζούδης, Κυριτσάκας, Μπεκίρης, Κοτάκου και Γαλάτος, από την παράταξη του κ. Σάπκα οι κ.κ. Αλεξούης, Παπακρίβος και Θ. Δαούλας και από την παράταξη του κ. Λαμπρούλη ο κ. Ζωγράφος.

2ο δημοτικό διαμέρισμα

Από την παράταξη του κ. Τζανακούλη οι κ.κ. Κέλλας, Μητσιός, Τσακίρης, Λέτσιος, Μπαρμπούτης, Φακής, Μπανιός και Αγορίτσας, από την παράταξη του κ. Σάπκα ο ίδιος ο επικεφαλής και ο κ. Καραμπάτσας καθώς και οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Λαμπρούλης, Καλογιάννης και Μπαρτζώκης.

3ο δημοτικό διαμέρισμα

Από την παράταξη του κ. Τζανακούλη οι κ.κ. Πράπας, Γιαννούλας, Μπατζηλιώτης, Μίχος, Ξυνοπούλου και Ντάβαρη, από την παράταξη του κ. Σάπκα οι κ.κ. Τσαούσης, Σουλούκου και Καφφές και από την παράταξη του κ. Λαμπρούλη η κ. Ούντρια.

4ο δημοτικό διαμέρισμα

Από την παράταξη του κ. Τζανακούλη οι κ.κ. Καλαμπαλίκης, Αγραφιώτη, Σαμουρέλης, Μάντζαρη και Ιωακειμίδου, από την παράταξη Σάπκα οι κ.κ. Αδαμόπουλος, Καλτσάς, Κλεισιάρης και Λέτσιος.

Γιάννουλη

Από το συνδυασμό του κ. Τζανακούλη οι κ.κ. Αλαμάνης και Μαμάκος και από την παράταξη Σάπκα η κ. Αράπκουλε.

Κοιλάδα

Από το συνδυασμό του κ. Τζανακούλη εκλέγεται ο κ. Πρασάς.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Εν τω μεταξύ ούτε και χθες υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της παράταξης Σάπκα σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα αφού το επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου επιμένει ότι η λύση θα δοθεί από το Πρωτοδικείο, με δεδομένο ότι συνεχίζει να υπάρχει αμφισβήτηση για το αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε από τη νομαρχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ