Νέο δημοτικό συμβούλιο στο δήμο Τυρνάβου

Σημαντικές αλλαγές στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου στο νέο δήμο Τυρνάβου έφεραν οι εκλογές της Κυριακής αφού αρκετοί θα είναι οι παλιοί σύμβουλοι που δεν θα μετέχουν σε αυτό. Ετσι βάσει των τελικών στοιχείων και σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών ο συνδυασμός του νέου δημάρχου κ. Ν. Μαλάκου εκλέγει… 16 συμβούλους, η παράταξη του κ. Νασίκα 7 και η παράταξη του κ. Κιτσίδη 4. Από το σύνολο των συμβούλων οι 18 προέρχονται από το δήμο Τυρνάβου και οι 9 από το δήμο Αμπελώνα.

Από την παράτξη του κ. Μαλάκου εκλέγονται οι κ.κ. Νταβαρούκας, Αβραμούλης, Σερλέτης, Κέντρας και Κυρίτση από τον Αμπελώνα και οι κ.κ. Αμάρι, Ζώης, Γκανάτσιος, Χαλούλης, Γεωργάκης, Εξάρχου, Κυρίτσης, Κυπαρίσσης, Βλιώρας Μουσιάρης και Βλαχομήτρος από τον Τύρναβο.Από το συνδυασμό του κ. Νασίκα στον Αμπελώνα εκλέγονται οι κ.κ. Ψύρρα και Γιαννόπουλος και στον Τύρναβο οι κ.κ. Νασίκας, Τσιτσιρίγγος, Βουγιατζής, Σακελλάρης και Λιόλιος.

Η παράταξη του κ. Κιτσίδη εκλέγει τους κ.κ. Σακοράφα και Γκαραγκούνη στον Αμπελώνα και τους κ.κ. Κιτσίδη και Μάγγου στον Τύρναβο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ