Κόντρα για τους συμβασιούχους στο δήμο Τυρνάβου

“Ηξεις αφήξεις” στην προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου, για το θέμα των συμβασιούχων, αφού στο ψήφισμα που υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το σώμα μπορεί, στο πρώτο σημείο, να τονίζεται ότι οι συμβασιούχοι που απολύθηκαν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και κατά συνέπεια θα πρέπει να συνεχίζουν να εργάζονται, στο τέταρτο σημείο του όμως επισημαίνεται ότι θα επαναπροσληφθούν μόνο… αν υπάρξει νόμιμος τρόπος για να πληρωθούν.

Αυτό άλλωστε ήταν και το σημείο τριβής ανάμεσα στο δήμαρχο και τον πρόεδρο των εργαζομένων στους δήμους του νομού κ. Παπαδούλη, για τον οποίο μάλιστα ο δήμαρχος ζήτησε από τον πρόεδρο του δ.σ. να τον απομακρύνει από την αίθουσα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το σωματείο των εργαζομένων στους ΟΤΑ κατήγγειλε τον κ. Μαλάκο και τη δημοτική αρχή για τη στάση απέναντι στους συμβασιούχους, ενώ καυτηρίασε και τη στάση του δημάρχου απέναντι στον πρόεδρο του σωματείου. Κατά του τελευταίου σημείου του ψηφίσματος τάχθηκε και η «Λαϊκή Συσπείρωση» ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι από τη Δευτέρα θα υπάρξουν και νέες κινητοποιήσεις από την πλευρά του σωματείου και των ίδιων των συμβασιούχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ