Επιστολή με σκληρά λόγια για τον Alvaro έγραψε η πρώην του πριν αυτοκτονήσει

Πέφτοντας από τον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε με τον τελευταίο της σύντροφο, έδωσε τέλος στη ζωή της η πρώην σύζυγος του άντρα της Αθηνάς Ωνάση, Alvaro De Miranda. Η 36χρονη Cibele Rosa έκανε βουτιά στο κενό ακολυθώντας τα χνάρια του πολυαγαπημένου της συντρόφου, Gilberto Scarpa,… που αυτοκτόνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στις 30 Ιανουαρίου.

Από τότε η Cibele ζούσε μόνη της στο σπίτι τους, αλλά φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει τον χαμό του και έγραψε μόνη της το τέλος με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Με τραγωδία όμως μοιάζει και η ζωή του πανέμορφου μοντέλου από τη Βραζιλία, που αν και ξεκίνησε για να ζήσει το παραμύθι, βίωσε με τον χειρότερο τρόπο τον απόλυτο εφιάλτη.

Χωρίζοντας από τον Alvaro, έχασε την επιμέλεια του παιδιού της. Το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια της μικρής της κόρης στον Alvaro. Η ίδια προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Βρήκε νέο σύντροφο, αλλά και πάλι η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Ένα τροχαίο ατύχημα είναι η αιτία για να σκοτωθεί ο αγαπημένος της και η ίδια να αναγκαστεί να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν τα τραύματα.

Η ζωή φαίνεται να της χαμογελάει όταν συναντά και ερωτεύεται παράφορα τον Gilberto Scarpa. Κι ενώ προετοιμάζονταν για τον γάμο τους τον Απρίλιο, ο Gilberto στις 30 Ιανουαρίου έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα σάλτο μορτάλε από τον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν.

Η Cibele δεν άντεξε την απώλειά του… Όλα είχαν τελειώσει…

Λίγο πριν αφήσει το σώμα της στη δίνη της βαρύτητας, έγραψε μία συγκλονιστική επιστολή στα παιδιά της, που αφήνει πίσω, μιλώντας με σκληρά λόγια για τον Alvaro (Ντόντα) και την νυν σύζυγό του, Αθηνά Ωνάση. Την επιστολή δημοσιεύει το περιοδικό Caras.

“Συγχωρήστε τη μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή, είναι σαν να ήταν κλειδωμένη μέσα μου, είμαι κουρασμένη, λυπάμαι guys, αλλά η έλλειψη με πονά… ομολογώ ότι με τον Gilberto ήταν όλα πιο εύκολα. Τον αγαπώ πάρα πολύ, δεν ήξερα καν πώς μπορώ να συνεχίσω εδώ στο σπίτι ήταν κρύο, έχω την αίσθηση ότι βγαίνω από το σώμα μου μερικές φορές, και αυτό μου δίνει ανακούφιση στον πόνο. Πριν από λίγες εβδομάδες ένιωσα μια ελαφρότητα στο σώμα, σαν να απουσίαζα ήδη από τον γήινο κόσμο… Σας αγαπώ παιδιά… Βίβιαν, αν και βρισκόμαστε πια σε άλλες ζωές, να ξέρεις ότι δε σε εγκατέλειψα ποτέ. Ο πατέρας σου έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από μένα, δεν είχα καμία διέξοδο. Ομοίως… θα είμαι παντού για σας, στο ποδόσφαιρο, στην πραγματοποίηση των ονείρων σας…

Doda, εύχομαι μια μέρα ο Θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά, λυπάμαι … η Αθηνά δε θα μάθει ποτέ πως είναι η πραγματική αγάπη. Πονάω τώρα, όμως, ήμουν απόλυτα ευτυχής δίπλα στον Gilbert, έναν άνθρωπο που αγαπούσε την αλήθεια, που ποτέ του δεν είπε ψέματα, που δε φορούσε μάσκες και έτσι πήγε μέχρι το τέλος. Πήδηξε από το κτίριο από ντροπή…”

Πηγή: nooz.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ