Ελληνικά προϊόντα σε 27 ευρωμεσογειακές χώρες

Σήμερα, 30 Μαρτίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προεδρείου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και του Γραμματέα της Euromed – TDS,  Luigi Troiani, στα γραφεία της ΕΣΕΕ. Η Euromed – TDS αποτελεί μία «Πρωτοβουλία για το Ευρωμεσογειακό Εμπόριο, Διανομή και Υπηρεσίες», στην οποία συμμετέχουν 27 χώρες της περιοχής της Μεσογείου, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας, η οποία εκπροσωπείται από την ΕΣΕΕ, ιδρυτικό μέλος της Euromed – TDS…

Η σημερινή συνάντηση είχε ως στόχο την επανεκκίνηση και επέκταση του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχε η  Συνομοσπονδία «Project emed-b2b Agrifood online trade», το οποίο αφορά στη διαμόρφωση και λειτουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας εμπορίου αγροτικών προϊόντων. Επιπλέον, συζητήθηκε η συμμετοχή του φορέα σε ένα νέο πρόγραμμα, ExpoGlobalOnline, μία μόνιμη ηλεκτρονική έκθεση προϊόντων.

Η ΕΣΕΕ δεσμεύθηκε να συμμετάσχει ενεργά στο Συνέδριο της Euromed – TDS, το οποίο προγραμματίζεται τον Ιούλιο ή το Σεπτέμβριο στην Ιταλία, προωθώντας το ελληνικό εμπόριο στην περιοχή της Μεσογείου. Σε συνεργασία με άλλους εθνικούς εξαγωγικούς φορείς,  η συμμετοχή της ΕΣΕΕ στην Euromed – TDS μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία ανάπτυξης οικονομικών συνεργασιών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προωθώντας το εξαγωγικό εμπόριο και αναδεικνύοντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ