Οι εκπαιδευτικοί απεργούν για την κακή συμπεριφορά των μαθητών τους

Οι εκπαιδευτικοί ενός γυμνασίου στη Μ. Βρετανία δήλωσαν ενθουσιασμένοι σήμερα, μετά την έναρξη απεργίας μιας ημέρας για την κακή συμπεριφορά των παιδιών και την κακή μεταχείριση από τα αφεντικά τους. Το προσωπικό του Darwen Vale High School στο Darwen, Lancashire, λένε ότι είναι οργισμένοι… για την έλλειψη υποστήριξης από τη διευθύντρια, Hilary Torpey, όταν προσπαθούν να αντιμετωπίζουν ατίθασα παιδιά.

Περίπου 70 εκπαιδευτικοί με πανό εμφανίστηκαν στις πύλες του σχολείου σήμερα, και πανηγύριζαν για τη στήριξη που δέχονταν από περαστικούς αυτοκινητιστές που κόρναραν.

Ο Simon Jones, από την τοπική Εθνική Ένωση Δασκάλων (NUT) δήλωσε σχετικά: ”Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσέλευση και την υποστήριξη που λαμβάνουμε.

”Αυτή δεν είναι μια απεργία εναντίον των μαθητών. Έχει να κάνει με τη διαχείριση, και την αποτυχία της διεύθυνσης να στηρίξει το προσωπικό ώστε να αντιμετωπίσει την προκλητική συμπεριφορά. Κανείς δεν θέλει να δαιμονοποιήσει τα παιδιά εδώ. Δεν είναι ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα από οπουδήποτε αλλού.

”Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτού του σχολείου και των άλλων σχολείων είναι η αποτυχία της διεύθυνσης να στηρίξει το προσωπικό.”

Πηγή: telegraph.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ