Εκλέγουν νέα διοίκηση οι εκπαιδευτικοί του ΤΕΙ

Στις 14 Απριλίου και από 10 π.μ. έως 2.30 μ.μ., στο μεγάλο αμφιθέατρο, θα διεξαχθούν οι εκλογές  στο Σύλλογο Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Λάρισας, για την ανάδειξη νέου τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και για την  ανάδειξη εκπροσώπων  στην  ΟΣΕΠ – ΤΕΙ.Όσοι δεν είναι μέλη του συλλόγου ή δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά και επιθυμούν να ψηφίσουν, έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή που ανέρχεται στο ποσό των 24 € και την ημέρα των εκλογών.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων και για το ΔΣ και για το συνέδριο της ΟΣΕΠ ορίζεται έως και την 13η Απριλίου. Η υποβολή υποψηφιοτήτων  μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά στο mail του μέλους της εφορευτικής επιτροπής Παύλο Μιχόπουλο ως εξής: michopoulos@teilar.gr

Η συνέλευση του Συλλόγου Ε.Π, αποφάσισε ομόφωνα, ότι οι προϊστάμενοι των τμημάτων έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα για το ΔΣ του Συλλόγου.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εξάλλου η ΟΣΕΠ σε συνεργασία με την ΠΟΣΔΕΠ αποφάσισαν για τις 14/4/2011 μια κινητοποίηση με τη μορφή της τρίωρης στάσης εργασίας από τις 11.00 ως τη 14.00, με  βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις θέσεις και τα αιτήματα του κλάδου, τα οποία επιγραμματικά είναι:

-Οι εξαγγελθείσες θεσμικές αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση

-Χρηματοδότηση της Έρευνας,

-Ο διορισμός των εκλεγέντων μελών Ε.Π.,

-Να προχωρήσουν οι διαδικασίες εξελίξεων των μελών ΕΠ,

Να μην ισχύσει η εφαρμογή της αναλογίας 1:5 στους διορισμούς των μελών Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ