Αιτήσεις καθηγητών για αποσπάσεις σε φορείς

Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας καλούνται οι εκπ/κοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να αποσπασθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις ανεξάρτητες ή αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Υπουργείου, σε νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, τα οποία εποπτεύονται από το Υπουργείο, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (Γ.Α.Κ.), και να προσφέρουν υπηρεσία κατά το σχολικό έτος 2011-2012, να υποβάλουν αίτηση από 19-5-2011 μέχρι 25-5-2011, ως εξής:

•             Στο 1ο Γραφείο θα υποβάλουν αίτηση οι εκπ/κοί των κλάδων ΠΕ01 μέχρι και ΠΕ03.

•             Στο 2ο Γραφείο θα υποβάλουν αίτηση οι εκπ/κοί όλων των κλάδων της περιοχής Ελασσόνας.

•             Στο 3ο Γραφείο θα υποβάλουν αίτηση οι εκπ/κοί των κλάδων ΠΕ04 μέχρι και ΠΕ10.

•             Στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής  θα υποβάλουν αίτηση οι εκπ/κοί του κλάδου ΠΕ11.

•             Στη Δ/νση Β/θμιας Γραφείο θα υποβάλουν αίτηση οι εκπ/κοί των κλάδων ΠΕ13, ΠΕ15, ΠΕ16, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ34, ΤΕ16.

•             Στο Γραφείο Ε.Ε. Γραφείο θα υποβάλουν αίτηση οι εκπ/κοί όλων των ειδικοτήτων Τεχνικής Εκπ/σης: ΠΕ12, ΠΕ14, ΠΕ17, ΠΕ18, ΤΕ01 και ΔΕ01.

Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να υποβάλουν και σύντομο βιογραφικό σημείωμα (όχι παραπάνω από 500 λέξεις) και όποια από τα παρακάτω κριτήρια έχουν και τα οποία θα ληφθούν υπόψη για την απόσπασή τους:

α. μεταπτυχιακές σπουδές στη δημόσια διοίκηση, στη νομική ή οικονομική επιστήμη και στη διοίκηση της εκπαίδευσης,

β. δεύτερο πτυχίο που είναι σχετικό με τη διοικητική, τη νομική ή οικονομική επιστήμη,

       γ. την τεκμηριωμένη γνώση του αντικειμένου της θέσης που πρόκειται να καλυφθεί,

δ. τη γνώση των νέων τεχνολογιών, η οποία αποδεικνύεται με πτυχίο, μεταπτυχιακό τίτλο ή πιστοποίηση επιπέδου Α΄ ή Β΄,

ε. την αξιόλογη διοικητική εμπειρία, κατά προτίμηση στις υπηρεσίες ή σε νομικά πρόσωπα του ΥΠΔΒΜΘ, (έκθεση αξιολόγησης από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας)

στ. την πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών, η οποία αποδεικνύεται με πτυχίο, μεταπτυχιακό τίτλο ή πιστοποιητικό επιπέδου Β2 και άνω.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣH Ι: Η αίτηση απόσπασης κατατίθεται για έναν μόνο φορέα ή υπηρεσία του   Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Στην περίπτωση της αίτησης απόσπασης για Δ/νσεις Εκπαίδευσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής δύο Δ/νσεων της ίδιας Περιφερειακής Δ/νσης. Αίτηση για απόσπαση σε διεύθυνση θα πρέπει να υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να εκτελέσουν καθήκοντα που αφορούν θέματα των Γραφείων Φυσικής Αγωγής και των Γραφείων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣH ΙΙ: Κατά τη διαδικασία αποσπάσεων προηγούνται εκείνες σε υπηρεσίες ή φορείς του ΥΠΔΒΜΘ και σε περίπτωση ικανοποίησής τους δεν εξετάζονται λοιπές αιτήσεις (από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ή από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ κ.λ.π.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ