Τα χόρτα έπνιξαν της ακαδημία ποδοσφαίρου δήμου Τυρνάβου!!!

Ποιος θα το πίστευε ότι θα σταματούσαν οι προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του δήμου Τυρνάβου επειδή δεν έβρισκαν το ν υπεύθυνο που θα κόψει τα χόρτα στο γήπεδο 5Χ5 που προπονούνται τα μικρά παιδιά. Τι και αν οι προπονητές ενημέρωσαν τους αρμόδιους αιρετούς στο δήμο, τι και αν τους είπαν ότι δεν μπορούν να γίνουν προπονήσεις. Το αφτί κανενός δεν ίδρωσε. Δικαιολογημένα λοιπόν ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κ. Λ. Βουγιατζής σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής: «Μετά το κοινωνικό παντοπωλείο και τους συμβασιούχους εργαζόμενους, φαίνεται ότι σειρά έχει η ακαδημία ποδοσφαίρου του δήμου, αφού όχι μόνο παραμένει απλήρωτος ο προπονητής της από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα , αλλά και τα μαθήματα προπόνησης των παιδιών διακόπηκαν  για δύο εβδομάδες, αφού τα γήπεδα ήταν ακούρευτα και απότιστα.

ΟΙ υπεύθυνοι ενημερώθηκαν από τον προπονητή από την πρώτη στιγμή, αλλά επειδή δεν υπήρχε συντονισμός και κανείς δεν ήξερε ποιος είναι υπεύθυνος το πρόβλημα δεν λύθηκε».

Ο κ. Βουγιατζής πάντως μες την ευκαιρία αυτής της παρέμβασής του ρωτά τη δημοτική αρχή για το τι γίνεται με τις πληρωμές των γυμναστών του προγράμματος μαζικού αθλητισμού που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 – 4 χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ