Πετυχημένη παρουσία του Επιμελητηρίου στην έκθεση Λαμίας

Την  περασμένη Κυριακή έκλεισε τις πύλες της η 45η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας  η οποία έλαβε χώρα από 14-22/5/2011 στον ιδιόκτητο χώρο της έκθεσης στην πόλη της Λαμίας. Παρά το δυσμενές οικονομικό και εν γένει επιχειρηματικό περιβάλλον, οι διοργανωτές της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας επέμειναν στην σημασία της συμμετοχής, γι` αυτό και περί του 200 εκθέτες από τη Στερεά Ελλάδα και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, δήλωσαν δυναμικά παρόντες και στην φετινή  διοργάνωση. Με χαραχτηριστικά ενός σύγχρονου θεσμού, η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός, που μπορεί να συμβάλλει στην πορεία για την παραγωγική και οικονομική ανάπτυξη, σημαντικό μοχλό ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, στοχεύοντας στην προβολή των επιχειρήσεων όλων των κλάδων, στη δημιουργία εμπορικών επαφών καθώς και στην ενημέρωση των καταναλωτών από όλη την Ελλάδα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14/5/2011 από τον Γ.Γ. Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό παρουσία των αρχών της ευρύτερης περιοχής. Το Επιμελητήριο Λάρισας εκπροσώπησε ο οικονομικός του επόπτης κ. Οικονόμου Δημήτριος και ο Διευθυντής του κ. Μανουλάκας Εμμανουήλ. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης επίσκεψη πραγματοποίησε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας κ. Γιαννακόπουλος Σωτήρης. Τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις τόσο με τοπικούς παράγοντες όσο και με τα συμμετέχοντα μέλη του για την καλύτερη δυνατή στήριξη τους.

Τονίζεται για μια ακόμη φορά ότι το Επιμελητήριο επιθυμεί να βρίσκεται δίπλα και να στηρίζει όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο για ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο. Για το λόγο αυτό όποια επιχείρηση επιθυμεί και δεν λαμβάνει ενημέρωση για τις εκθέσεις που προτίθεται να συμμετάσχει το Επιμελητήριο, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα γραφεία μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Παπακυριαζή 44, τηλ. 2410255388, 536452)

Αποτελώντας ένα γιορτινό γεγονός για την περιοχή, η έκθεση πλαισιώθηκε από σειρά πολιτιστικών και ενημερωτιών εκδηλώσεων. Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες ήταν ποικίλα: Τρόφιμα, ποτά, αγροτικά προϊόντα, γεωργικά μηχανήματα και φάρμακα, αυτοκίνητα, συστήματα ανακύκλωσης, πηγές ενέργειας, βιομηχανικά προϊόντα και μηχανήματα γενικής χρήσης, δομικά υλικά, είδη θέρμανσης, οικιακός εξοπλισμός, έπιπλα, διακοσμητικά είδη, είδη λαϊκής τέχνης, τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός, διαφημιστικά, Οργανισμοί, Υπηρεσίες, Εκδόσεις, Εκπαίδευση.

Το Επιμελητήριο Λάρισας συμμετείχε με 4 επιχειρήσεις μέλη του.

ΜΠΛΙΩΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Παραδοσιακές φορεσιές

ΑΜΠΕΛΟΥ ΤΕΧΝΗ – ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Οίνος

ΑΛΦΑ ΗΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  Ακουστικά βαρηκοϊας, βοηθήματα ακοής

ΧΡΥΣΟ ΚΕΝΤΗΜΑ – ΤΣΙΩΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  Λευκά είδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ