Σκίζουν τα ρούχα τους για τον… Πούτιν (βίντεο)

Εκστρατεία υποστήριξης του “υπέροχου” Ρώσου πρωθυπουργού εγκαινίασε η ομάδα “Στρατός του Πούτιν”, η οποία αποτελείται από “νέες, έξυπνες και ωραίες Ρωσίδες”, που καλούν τις συμπατριώτισσές τους με τα ίδια χαρακτηριστικά, να… σκίσουν τα ρούχα τους για τον Πούτιν…

Η σχεδόν απίστευτη εκστρατεία εγκαινιάστηκε από μια ομάδα στο Facebook η οποία αυτοποκαλείται “Ο στρατός του Πούτιν” και η οποία ανάρτησε στο Ιντερνετ ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται τρεις νεαρές Ρωσίδες να ανακοινώνουν την έναρξη της επιχείρησης στήριξης του νυν πρωθυπουργού και πιθανότατα υποψήφιου προέδρου της Ρωσίας.

“Είμαι απλώς τρελή με τον άνδρα που έχει την ευθύνη της χώρας μας”, λέει η φωνή της αφηγήτριας, καθώς βλέπουμε την “Νταϊάνα”, μια όμορφη νεαρή Ρωσίδα, να περπατά στους δρόμους της Μόσχας, καθώς η κάμερα συχνά εστιάζει στον σταυρό που κρέμεται από το λαιμό της και καταλήγει στο αποκαλυπτικό μπούστο της.

“Είναι σπουδαίος πολιτικός, είναι ένας υπέροχος άνδρας. Είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν”, συνεχίζει η αφηγήτρια και προσθέτει πως παρά τα εκατομμύρια ανθρώπους που τον θαυμάζουν, υπάρχουν και κάποιοι που τον “θάβουν, πιθανόν επειδή τον φοβούνται, ή επειδή είναι ίδιοι αδύναμοι”.

Καθώς το βίντεο συνεχίζει, βλέπουμε την Νταϊάνα να συναντά τις δυο φίλες της να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους στην όχθη του ποταμού. Η Νταϊάνα αναλαμβάνει δράση και γράφει με κραγιόν σε ένα λευκό μπλουζάκι. “Θα σκίσω τα ρούχα μου για τον Πούτιν”. Το βίντεο τελειώνει με την Νταϊάνα και τις φίλες της να φοβούν τα λευκά μπλουζάκια και να τα σκίζουν.

Το μήνυμα του τέλους απευθύνεται στις “νέες, έξυπνες και όμορφες” κοπέλες και τους ζητά “να σκίσουν κάποιο από τα ρούχα τους για τον Πούτιν”, να βιντεοσκοπήσουν το συμβάν και να ανεβάσουν το βίντεο στο Ιντερνετ.

Το καλύτερο βίντεο ΄θα κερδίσει ένα iPad, σαν κι αυτό που κρατά η Νταϊάνα.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent σε ανταπόκρισή της από τη Μόσχα, δεν είναι σαφές ποιος βρίσκεται πίσω από τον “Στρατό του Πούτιν”, αλλά το βίντεο είναι πράγματι επαγγελματική δουλειά και φέρει τη σφραγίδα κάποιας από τις προσκείμενες στο Κρεμλίνο οργανώσεις νεολαίας, όπως η “Νάσι”.

Η σελίδα του Στρατού του Πούτιν σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης φιλοξενεί μεγάλη φωτογραφία του Ρώσου πρωθυπουργού με γυαλιά πιλότου, κόκκινο σακάκι και λευκό T-shirt.

Οι προεδρικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στη Ρωσία το 2012, και πολλοί αναμένουν ότι ο Πούτιν θα επιστρέψει για να διεκδικήσει την Προεδρία, όπως έκανε για οκτώ συναπτά έτη, μέχρι το 2008, οπότε “πέρασε” στην πρωθυπουργία, καθώς το Σύνταγμα δεν επιτρέπει περισσότερες από δυο συνεχείς θητείες τεσσάρων ετών εκάστη.

Παρά την αποχώρησή του από την Προεδρία, ο Πούτιν ακόμη και σήμερα θεωρείται πολύ ισχυρότερος του νυν προέδρου, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με τον οποίον ενδεχομένως να κονταροχτυπηθεί στις προεδρικές εκλογές.

(για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ)

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ