Λ. Βατικιώτης: Αποικία του Δ’ Ράιχ η Ελλάδα

Εφιαλτικά χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, ο κεντρικός εισηγητής στην εκδήλωση των Αγανακτισμένων της Λάρισας, κ. Λεωνίδας Βατικιώτης υποστηρίζοντας ότι οδηγούν τη χώρα σε έναν κοινωνικό μεσαίωνα…

Παράλληλα προέβλεψε ότι ούτε αυτά τα μέτρα θα αποδώσουν και τόνισε ότι με την πολιτική του μνημονίου αυξάνεται το χρέος της χώρας που αναμένεται να φτάσει το 170% του ΑΕΠ το 2012, από 115% που ήταν το 2009.

Αφού υποστήριξε ότι η κυβέρνηση απέτυχε στην πολιτική μείωσης του χρέους τονίζοντας  ότι πέτυχε τους στόχους να αυξήσει τη φτώχια και να καταργήσει κατακτήσεις δεκαετιών, υποστήριξε ότι η Ελλάδα γίνεται αποικία του 4ου Ράιχ, υπενθυμίζοντας τις απαιτήσεις της Γερμανίας για τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών στις οποίες δεν θα ισχύει η νομοθεσία για τη φορολογία, τα εργασιακά, τους περιβαλλοντικούς όρους.

Τέλος για να αλλάξει αυτή η εικόνα της χώρας ο κ. Βατικιώτης τόνισε ότι πρέπει να ανατραπεί η κυβέρνηση Παπανδρέου, να πάμε άμεσα σε έξοδο από το ευρώ και την Ε.Ε., να γίνει στάση πληρωμών, να απαιτηθεί διαγραφή του χρέους και να συσταθεί επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου. Μόνο έτσι θα πάμε σε μια άλλη βιομηχανική πολιτική που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, θα οδηγήσει σε διατροφική επάρκεια και θα συμβάλει στην στήριξη της υπαίθρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ