Τραγωδία με δύο νεκρούς στο Ρακοπόταμο

Τραγωδία για δύο άτομα ένας 55χρονος Λαρισαίο και την 34χρονη επίσης Λαρισαία σύντροφό του, που είχαν μπλεχτεί στα δίχτυα των ναρκωτικών και βρέθηκαν χθες νεκροί από λουόμενο ιδιώτη, στην παραλία εκβολών του ποταμού Ρακοποτάμου πάνω σε προεξοχή βράχων σε στάση εναγκαλισμού με πλήρη ρουχισμό.  Ανάμεσα στις δύο σωρούς βρέθηκε ένα 45άρι πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και τρία  φυσίγγια στο γεμιστήρα του.

Επιπλέον, δίπλα στα δύο πτώματα βρέθηκε ένα περίστροφο, διαμετρήματος 0,22mm με έξι φυσίγγια, εκ των οποίων τα τέσσερα πυροδοτημένα, καθώς ένας κάλυκας για 45άρι πιστόλι.

Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι ο 55χρονος άνδρας αυτοκτόνησε με τη χρήση του πιστολιού και μετά την πράξη του, το σώμα του κατέπεσε επί του σώματος της ήδη νεκρής 34χρονης. Τα αίτια και οι συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού της 34χρονης ερευνώνται. Εγκληματική ενέργεια με συμμετοχή τρίτου ατόμου έχει αποκλεισθεί, αν και από τα ευρήματα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είτε πρόκειται για διπλή αυτοκτονία ή απλά ο 55χρονος πυροβόλησε την 34χρονη και μετά αυτοκτόνησε υλοποιώντας κοινή τους απόφαση να οδηγηθούν στο θάνατο. Αλλωστε και οι δύο από κοινού είχαν επιχειρήσει να αυτοκτονήσουν και σώθηκαν με την παρέμβαση τρίτων που τους οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε χθες ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας στο χώρο της τραγωδίας και σε κοντινή απόσταση από τις δύο σωρούς, βρέθηκαν επίσης δύο υπνόσακοι και προσωπικά αντικείμενα των θανόντων, ένα μαύρο τσαντάκι ώμου, που περιείχε σε ισάριθμα κουτάκια, είκοσι δισκία ναρκωτικού φαρμάκου XANAX, δεκατρία δισκία ναρκωτικού φαρμάκου VULBEGAL και 6,5 δισκία αγνώστου σκευάσματος, ένας γεμιστήρας πιστολιού με επτά φυσίγγια των 45mm και είκοσι φυσίγγια των 0,22mm, από τα οποία τα δώδεκα (12) βραχέα.

Επίσης, σε παραπλήσιο δρόμο βρέθηκε σταθμευμένο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ανήκε στην 34χρονη.

Τα δύο πυροβόλα όπλα, τα ναρκωτικά δισκία και τα λοιπά αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Τον τόπο του περιστατικού ερεύνησαν τα αρμόδια εγκληματολογικά συνεργεία, ενώ στο σημείο προσήλθε και ο Ιατροδικαστής Λάρισας.

Οι δύο θανόντες κατά το παρελθόν είχαν απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ