Νέες διεθνείς διακρίσεις για τον Α.Ο. ΤAΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Τυρνάβου

Στις 22-23 Οκτωβρίου διεξήχθη το Διεθνές μίτιγκ GALEB TROPHY-OΠΕΝ ΣΕΡΒΙΑΣ στο Βελιγράδι το οποίο είναι από φέτος στην κατηγορία Α των τουρνουά για την Ευρώπη, με την συμμετοχή 105 Συλλόγων και Εθνικών ομάδων και 850 αθλητών.

Εκεί συμμετείχε και ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ κατακτώντας με την αθλήτρια Ντιντού Θεοδώρα το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -68 κιλά χάνοντας με ένα πόντο από την αθλήτρια της Κροατίας.

Κάνοντας καλή εμφάνιση οι αθλητές Ντιντού Ελένη η οποία αγωνίστηκε μετά από κάλεσμα με την ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ και Νικολουλόπουλος Παναγιώτης κατέκτησαν την 5η θέση .

Επίσης η Διεθνής Διαιτητής από τον Τύρναβο κ. Μπάρδα Σωτηρία κατάφερε να αποσπάσει καλές κριτικές για άλλη μια φορά σε ένα διεθνές μίτιγκ με την άψογη παρουσία της .

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, την διαιτητή κ. Μπάρδα Σωτηρία  καθώς και τον προπονητή κ. Ντιντό Χρήστο που με την πολύτιμη εμπειρία του συντέλεσε ώστε να έρθει ένα μετάλλιο από ένα μεγάλο διεθνές μίτιγκ στον Τύρναβο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ